Εκδηλώσεις – Διαγωνισμοί

Σχολική χρονιά 2023 – 2024
Ενημερωτική ομιλία με θέμα “Ανήλικη παραβατικότητα – σχολικός εκφοβισμός”

Ενημερωτική ομιλία με θέμα “Ανήλικη παραβατικότητα- σχολικός εκφοβισμός” πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 22 Απριλίου από εξειδικευμένα στελέχη της ΓΑΔΑ (Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών).

Ο κ. Σταματογιάννης Νικόλαος, Ψυχολόγος του τμήματος προστασίας Ανηλίκων και ο αστυνόμος Αντώνης Γκίλιας συνομίλησαν με τους μαθητές του σχολείου μας  και συζήτησαν για τους κινδύνους που επιφέρουν τη χρήση του διαδικτύου.

 

4η Απριλίου: Πανελλήνια σχολική ημέρα φιλοζωίας

Πραγματοποίηση  εκπαιδευτικών δράσεων  με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη βιοποικιλότητα και τις διάφορες μορφές ζωής με έμφαση στην ευημερία και στην καλλιέργεια της ευαισθησίας και της ενσυναίσθησης για κάθε ζωντανό ον και την αναγνώριση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ζώων.

 

Εκδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 50 χρόνια μετά…

 
Σχολική χρονιά 2022 – 2023
Διαγωνισμός

Η επιβράβευση των μαθητών μας ήρθε με τη διάκριση του τρίτου βραβείου στον μαθητικό διαγωνισμό «Το κλίμα αλλάζει… αλλάζω ζωή!» που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ)

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας :           

Αλκιβιάδη Δημητρακόπουλο (Γ2), Διονύση Κίκηρα (Γ6), Αλεξάνδρα Λιβέρα (Γ6),Ατέα Ντινάκου (Γ6),Μελίνα Λέσο (Γ6), Μπρικένα Μπεγκολλάρι (Γ6), Κλέρι Ράμα (Γ6).

 

Διαγωνισμός

 
Διαγωνισμός